Ga naar de inhoud
over ons - notitieblok

Over ons

over ons - verfblik

Ons verhaal

Bij PM Schilderwerk ben je aan het juiste adres voor volledige ontzorging op het gebied van schilderwerk. Van binnen- en buitenschilderwerk, houtrotherstel en meer: ons allround schildersbedrijf levert vakwerk bij elke klus. Onze doelgroep bestaat uit particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren in de regio rondom Ede, Wageningen en Veenendaal.

In ons werk staan drie begrippen centraal: kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Dat lijkt voor de hand te liggen, maar voor ons zijn het de drie pijlers waarop onze relatie met opdrachtgevers gebaseerd is. Dit komt niet alleen tot uiting in het voortraject, maar ook in de uitvoering en afwerking: van begin tot eind is het project in de juiste handen.

Voordat we aan een opdracht beginnen bespreken we uw wensen, adviseren we u over de mogelijkheden en stellen we een offerte op. Wanneer u akkoord bent met de offerte is het aan ons om de klus met veel zorg en precisie uit te voeren. We vinden het belangrijk dat u zo min mogelijk last heeft van onze schilderactiviteiten, daarom werken we rustig en onopvallend. Iedere klus is voor ons een kans om te laten zien wat we in huis hebben. Wij overtreffen graag uw verwachtingen!

Pheban Meurs (eigenaar)

Duidelijke afspraken

Wij hechten bij PM Schilderwerk waarde aan duidelijke afspraken maar vooral ook korte en heldere communicatielijnen. Of het nu een kleine of grote opdracht betreft; je hebt bij ons altijd te maken met één deskundig en duidelijk aanspreekpunt. Tijdens de klus vinden wij het van groot belang dat er goede onderlinge communicatie tussen klant en schilder is.

Wil je meer weten over ons? Neem dan contact met ons op via onderstaande button:

over ons - afspraak

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We vertrekken niet eerder dan dat het object weer strak in de verf zit en zo weer jaren mee kan.

Betrouwbaarheid

Wij leveren op tijd, volgens afspraak en binnen het overeengekomen budget.

Deskundigheid

PM Schilderwerk is ervaren op het gebied van binnen- en buiten schilderwerk, houtrot herstel en meer. Wij maken daarbij gebruik van hedendaagse technieken.

  • test